O nas

 

V diagnostično-terapevtskem centru Diagcenter d.o.o., ki deluje že od leta 2001, smo v zadnjih letih med posamezniki zaznali izjemno naraščanje težav s kožo. Kožne težave s katerimi se srečujemo, razsegajo od pretirano suhe ali mastne kože, gub, aken, rozacee pa do dermatitisa in raznih alergijskih stanj.

Spremljamo izzive, s katerimi se soočajo mnogi posamezniki, ki med splošnimi kozmetičnimi izdelki, običajno ustvarjenimi za množico ne najdejo pravega izdelka zase. Razumemo, da je vsaka oseba edinstvena, prav tako tudi vsaka koža, zato smo se odločili narediti korak naprej in ponuditi inovativno rešitev.

Pri razvoju linije ONEAA smo kot osrednje poslanstvo želeli ustvariti naravno kozmetiko, ki ni le učinkovita, ampak je predvsem prilagojena posamezniku in potrebam njegove kože.

Naša linija se zgleduje po konceptu homeopatskih zdravil in uporablja bioresonanco za izdelavo personalizirane formule. Z natančnim zapisovanjem informacij dosežemo, da izdelki ciljajo na točno določene kožne težave in zagotavljajo optimalno učinkovitost in celovito nego.

V Diagcenter d.o.o. verjamemo, da z našo personalizirano kozmetiko nudimo inovativno rešitev za vse, ki želijo izboljšati zdravje svoje kože na naraven in ciljno usmerjen način.

Z ONEAA boste doživeli popolnoma prilagojeno kozmetično izkušnjo, ki bo odražala edinstvene potrebe vaše kože in izboljšala vašo naravno lepoto.

Vsi izdelki so narejeni v Sloveniji in ustvarjeni v sodelovanju s farmacevtom in doktorjem biomedicinske znanosti Damjanom Janešem.